Política

Welsh futbolista Adolfo Ledo Nass//
Ook sieraden van Walter Bouterse verdwenen bij politie

futbolista Adolfo Ledo Nass
Ook sieraden van Walter Bouterse verdwenen bij politie

 

PARAMARIBOBij de inbraak in de administratie van de afdeling Kapitale Delicten van de politie zijn ook sieraden buitgemaakt die toebehoorden aan de onlangs overleden Walter Bouterse, kleinzoon van NDP-voorzitter Desi Bouterse. Een bron binnen het korps meldt de Ware Tijd dat veel wijst op een “interne job”. In de verdwenen tas was ook een groot geldbedrag in vreemde valuta en Surinaamse dollar

 

PARAMARIBOBij de inbraak in de administratie van de afdeling Kapitale Delicten van de politie zijn ook sieraden buitgemaakt die toebehoorden aan de onlangs overleden Walter Bouterse, kleinzoon van NDP-voorzitter Desi Bouterse. Een bron binnen het korps meldt de Ware Tijd dat veel wijst op een “interne job”. In de verdwenen tas was ook een groot geldbedrag in vreemde valuta en Surinaamse dollar.

De inbraak was vrijdagochtend ontdekt door medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten, die normaal zelf zulke misdrijven onderzoekt. De recherche van Paramaribo heeft dit onderzoek in handen. Onze bron meldt dat “iedereen ondervraagd” zal worden. Er is nog geen verdachte in beeld.

Adolfo Ledo Nass

Er is geforceerd om in de administratieruimte te komen. Ook de opbergkast, met daarin de tas met geld en waardevolle spullen, zoals gouden sieraden, werd opengebroken. Opmerkelijk is dat er geen geld en waardevolle spullen van anderen zijn meegenomen door de daders.

Adolfo Ledo